Login
  Home
Menu

Recente producten


Wil je ook meedoen op FeelGood Market Onine? Hiet staat alles wat je waarschijnlijk wilt weten.


Selectie:

Ben je al geselecteerd voor de FeelGood Market? Dan kun je meteen een account aanmaken.( zie hieronder)

Nog niet geselecteerd? Stuur ons dan eerst een mail naar : info@feelgoodmarketonline.nl

Wij selecteren op creativiteit, duurzaamheid, inspiratie, schoonheid, ambachtelijkheid, exclusief design en originaliteit bij voorkeur aangeboden door de maker zelf.

 

Wat voor producten zijn welkom?

Handgemaakte producten, exclusieve duurzame fairtrade producten ( wij gaan alleen voor kleine ondernemers), Design, Vintage, exclusieve ( liefst duurzame) Mode, gerecyclede Producten, Kunst, Sieraden, versproducten, Ambachtelijk eten, FeelGood Diensten ( zoals massage, yoga, reizen),


Wat is niet welkom?
Producten van plastic (gerecycled kan wel), producten gemaakt in massaproductie, producten die je in grote winkelketens kunt kopen, producten die schadelijk zijn voor de gezondheid, producten die strafbaar zijn, drugs. En alles waar we nog niet aan gedacht hebben die niet passen binnen het concept van de FeelGood Market. (Wij toetsen op: duurzaamheid, handgemaakt, exclusief, ambachtelijk, kwaliteit, inspirerend, schoonheid, creatief).

Help ons groeien
In ruil voor onze gratis service vragen we je ons te helpen om groter te worden. Als we dat allemaal samen doen gaat dat zeker veel effect hebben! We bieden met z’n allen een heel mooi en uitgebreid assortiment aan Fairtrade, Unieke, Handgemaakte en Inspirerende Producten ( zoals op de FeelGood Market) en bezoekers vinden het fijn om tussen zoveel aanbod te snuffelen.
Dit kun je doen door de FeelGood Market Online banner op je website te plaatsen( zie hieronder), ons te vermelden in je nieuwsbrief, op je facebookpagina of door bv een product dat je op FeelGood Market Online hebt gezet te delen op facebook, pinterest of twitter ( er zitten verschillende buttons om te delen onder alle producten op FeelGood Market Online).
Alvast super bedankt voor je bijdrage!

We wensen je heel veel plezier van FeelGood Market Online. Wij zullen steeds gaan adverteren dat de producten die op de FeelGood Market staan ook terug te vinden zijn op FeelGood Market Online. Dus we raden je aan er ook bij te zijn…


Inschrijven en producten invoeren
Het werkt heel simpel. Klik op de link die je van ons gekregen hebt en je komt op de website.

Account aanmaken
Je maakt een account aan via de rode button account maken links onderaan de pagina.
Hier voer je je bedrijfsnaam, emailadres en wachtwoord in.

Alleen deelnemers van de FeelGood Market worden toegelaten.

Ben je nog niet geselecteerd voor de FeelGood Market? Stuur ons dan een mail naar: info@feelgoodmarket.nl

Wij controleren bij alle inschrijvingen of ze al in ons bestand voorkomen. Dit kan even duren. Na goedkeuring ontvang je een bevestiging waarna je aan de slag kunt en je producten in kunt voeren.

Met de button 'nieuw product toevoegen' kun je zoveel producten toevoegen als je wilt (met foto's, beschrijving en prijs). Het is belangrijk om een goede foto te gebruiken. Dat werkt het beste.

Je kunt meerdere producten invoeren en per product 1 categorie aanvinken.

De Website
Bezoekers van de website zien je productfoto. Als ze er op klikken komen ze op jouw website terecht waar ze het product kunnen bestellen en eventueel ook al je andere producten kunnen zien.

We raden je aan een (product) link bij betreffende foto in te voeren die rechtstreeks naar het betreffende product op jouw eigen website leidt. Als dat niet kan kun je je email adres invoeren, zodat ze via je mail kunnen bestellen.

Hoe makkelijker je het je klanten maakt des te meer kans je maakt iets te verkopen. En ook, hoe mooier je foto hoe meer kans…

Net zoals op de FeelGood Market is de presentatie ook op FeelGood Market Online erg belangrijk. Zorg echt voor mooie, sfeervolle foto’s liefst met een neutrale achtergrond. Als foto’s te slecht zijn kan het zijn dat we het product weigeren.

Samen maken we een mooi en kleurrijk geheel, met kwaliteit en uitstraling.
 
Eigen webshop
Het is handig om al een webshop te hebben om mee te doen. Het hoeft niet. Je kunt de bezoeker in dat geval naar je bestelpagina of email adres leiden zodat hij/zij op deze manier kan bestellen. Dat is aan jou.

Wil je een webshop laten bouwen? Onze web bouwer geeft speciale aanbiedingen voor FeelGood klanten.

Mail ze op: info@messingmedia.nl
Website: http://www.messingmedia.nl/
 
Diensten aanbieden
Ook als je diensten aanbiedt ben je van harte welkom. In dit geval maak je bezoekers warm voor wat je aanbiedt door middel van mooie sfeervolle foto’s met een duidelijke beschrijving van wat je aanbiedt met zo mogelijk de prijs. Je verwijst ze daarna naar jouw email adres om een afspraak te maken.

Wat beiden wij?

Wij bieden je een mooi platform van geselecteerde producten die jou als deelnemer meer zichtbaarheid en bekendheid zal geven en bezoekers de mogelijkheid geeft om uit een grote selectie eerlijke producten te kiezen en te kopen.

Wij wensen je veel plezier met en verkoop vai de website

FeelGood groetjes,

Advait & Priya