Login
  Home > Food-n-Drink > Delicatessen > BIO Dille mosterd saus
Menu

BIO Dille mosters saus



Pittige mosterdaus met uitgesproken smaak door verse dilletoppen.

Aangeboden door
De SmaakBeleving Eindhoven


Prijs per stuk


€4,00

incl. BTW
Ex. Verzendkosten


 1794




Pittige mosterdaus met uitgesproken smaak door verse dilletoppen. Erg lekker over zalm en andere vis, maar ook over gekookte aardappelen. En geheel biologisch met gecontroleerd door SKAL met EKO keurmerk. Recept: Pincho met gerookte zalm en dille mosterd saus Ingrediënten: 1 wit casinobrood vierkant, 200 gram gesneden gerookte wilde schotse zalm, 100 gram crème fraiche, Sap van 1⁄4 limoen, 1 komkommer, 12 cherry tomaatjes, naar smaak zwarte peper, 12 bamboeprikkers, 50 gram Mariënwaerdt Dille Mosterd Saus Bereiding: Was de komkommer, snijd 12 dunne plakjes af en bewaar deze. Schil de rest van de komkom- mer en snijd deze in dunne plakjes. Meng de crème fraiche met de Dille Mosterd Saus en met limoensap. Snijd van het casinobrood over de lengte 4 plakken van 1 cm. Bestrijk een brood- plak met het mengsel en beleg het vervolgens met de gerookte zalm, de komkommerplakjes en peper uit de molen en dek dit af met brood. Herhaal dit nog twee en eindig met een plak brood. Laat dit een uur afgedekt opstijven in de koelkast. Snijd de korst weg en verdeel het brood in 12 gelijke dobbelstenen. Prik de bewaarde komkommerplakjes en kerstomaatjes op de prikker. Steek de bamboestick erdoor en prik deze dan goed vast in de sandwiches.