Login
  Home > Food-n-Drink > Delicatessen > Kiooms Frambozen dressing 249 ml.
Menu

Kiooms Frambozen dressing



Een frisse zomerse dressing, heerlijk bij alle sla varianten.

Aangeboden door
De SmaakBeleving Eindhoven


Prijs per stuk


€2,98

incl. BTW
Ex. Verzendkosten


 967




Een frisse zomerse dressing, heerlijk bij alle sla varianten, maar ook heerlijk over een salades met kool en door de bijvoorbeeld een witlof salade. Deze dressing kan een beetje gaan verkleuren, kwaliteit en smaak blijft optimaal! Recepten Witlofsalade met Kiooms frambozendressing (voor- of bijgerecht, 4 personen) 3 struikjes witlof, stukje (ca.150 gr) gerookte kipfilet, 1 Granny Smith appel, 100 gr. Kernhem kaas, 2 lente-uitjes, 50 gr. walnoten, ca. 4 el. Kiooms culinaire frambozendressing Bittere kern uit de onderkant van de witlofstruikjes verwijderen, struikjes wassen en in brede ringen snijden. Kipfilet met een scherp mesje in dunne plakjes snijden. Korst van de Kernhem kaas verwijderen en kaas in blokjes snijden. Appel wassen, doorsnijden en klokhuis verwijderen. In smalle partjes snijden. Bosuitjes fijnhakken. Walnoten halveren. Mengen: witlof, kipfilet, Kernhem kaas en appel. Voorzichtig omscheppen met de dressing. Garneren met bosuitjes en walnoten. Pittige koolsalade met Kiooms frambozendressing (voor- of bijgerecht, 4 personen) 100 gr. taugé, zak (ca. 300 gr.) fijn gesneden witte kool, 2 bosuitjes, 1 rood pepertje, 1 el. zonnebloemolie, 100 gr. cashewnoten, 125 gr. roze garnalen, ca. 4 el. Kiooms culinaire frambozendressing, 2 takjes koriander Taugé en witte kool in een vergiet wassen. 1 liter water koken en dit over het taugé-koolmengsel gieten. Enkele minuten laten staan, dan koud afspoelen en goed laten uitlekken, evt. drogen in een slacentrifuge. Bosuitjes in ringetjes snijden, pepertje in de lengte halveren, van zaadlijsten ontdoen en zeer fijn hakken. Zonnebloemolie verhitten. Bosui en rode peper zachtjes ca. 2 min. in de olie smoren. Cashewnoten grof hakken. Garnalen afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Koriander van steeltjes halen, wassen en fijnknippen.In een brede kom taugé en witte kool, bosui en rode peper, garnalen en cashewnoten omscheppen met de frambozendressing. Bestrooien met de fijngesneden koriander.